Dorthes opskrifter

24 stk.

4 løg
1 rødløg
10 – 12 stilke frisk timian
1 plade fersk butterdej
250 g mascarpone
100 g Puck fetaost
karse
olie
citronsaft
salt og peber

Skær de alm løg i tynde skiver, gerne på mandolinjern. Steg løgene på en pande med lidt olie. Løgene skal blive helt bløde og karamelliserede. Brug lidt vand hvis de begynder at sidde fast i panden. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tænd ovnen på 200 gr varmluft og klargør en bageplade m bagepapir. Snit rødløg fint og pil bladene af timiankvistene. Udstik 24 små butterdejscirkler med en udstikker på 6 cm. Fordel dem på bagepladen. Stik i dem med en gaffel. Smør dem med mascarpone. Fordel rødløg på dem alle, drys med lidt salt og peber. Fordel de karamelliserede løg ovenpå og drys med timianblade. Bag de små tærter i 12-15 min eller til de er gyldne og sprøde. Server lune med lidt smuldret Puck ost og karse ovenpå