Honningstegt svinemørbrad

1 afpudset svinemørbrad
½ dl soya
1 spsk honning
2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
1/4 tsk stødt nellike
1 spsk olivenolie
Tilbehør: 4 bagekartofler, 1 spsk olivenolie, salt, peber, paprika
Læg mørbraden i en skål. Pisk marinaden sammen og pensl/hæld den over kødet. Mariner ½ time, gerne længere. Vend jævnligt.
Skrub kartoflerne, skær igennem på langs. Rids fladen med en skarp kniv. Tør med køkkenrulle, pensl med olie, drys med salt, peber og paprika. Læg på bagepapir i bradepanden og bag 45 - 60 min på 200 gr varmluft.
Tag kødet op, tør lidt af med køkkerulle. Brun kødet på panden på alle sider og steg derefter 7 - 8 på på hver side (i alt 14 - 16 min. Pensl med marinaden undervejs. Lad kødet hvile lidt og skær i tykke bøffer