Dorthes opskrifter

UDSKÆRING

TEMPERATUR

TID

Oksekød

Culotte 57 °C 8-10 timer
Couvette 57 °C 12-18 timer
Entecrote (steak) 57 °C 2-4 timer
Flanksteak 57 °C 10-22 timer
Hakkebøf 56 °C 1-2 timer
Mørbrad 55 °C 4-6 timer
Mørbradbøf 56 °C 1-2 timer
Osso Buco 57 °C 18-36 timer
Ribeye, Strip og T-bone (steak) 56 °C 1½-2½ time
Roastbeef 57 °C 8-10 timer
Spidsbryst 58 °C 18-24 timer
Tyksteg 57 °C 12-16 timer
Tyndsteg 57 °C 11-12 timer

Svinekød

   
Flæskesteg 59 °C 8-10 timer
Hamburgerryg 65 °C 7-9 timer
Kotelet 60 °C 2-3 timer
Mørbrad 58 °C 2-4 timer
Ribbensteg 59 °C 10-12 timer
Skinke 62 °C 8-12 timer
Skinkeschnitzler 61 °C 2-3 timer
Spareribs 64 °C 28-34 timer