125 g smør el margarine
170 g sukker
2 æg
240 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 spsk vanille
1½ dl mælk
1½ dl hindbærmarmelade
Toscalåg:
50 g smør
65 g sukker
1 spsk hvedemel
1 spsk mælk
50 g mandlespåner
evt en smule flormelis
Kom ingredienserne til toscalåget i en gryde og kog det op. Tag det af varmen og lad det køle af. Rør smør og sukker med en elpisker, tilsæt æggene et ad gangen og rør det godt. Bland mel, bagepulver og vanille og rør det i æggemassen skiftevis med mælken. Fordel djen i 18 smurte muffinforme, sæt evt to forme i hinanden så de ikke vælter og læg 1 tsk syltetøj i hver. Bag dem midt i ovnen ved 200 gr alm ovn 8 min, tag dem ud og fordel hurtigt men forsigtigt toscacremen på kagerne og sæt dem i ovnen igen ca 8 min mere.
Drys evt med flormelis.