10-12 stk.
3 æg str. L
125 g lyst rørsukker
3 spsk. sigtet kakao
200 g sigtet hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
100 g smør
3 spsk. cremefraiche 18%
Chokoladeglasur:
3 spsk. flormelis
1 spsk. kakao
lidt kogende vand
1 dl kokosmel til pynt
Varm ovnen op til 180 gr. Pisk æg og sukker helt let og skummende. Bland kakao, mel bagepulver og vanilje og bland det i. Vend rundt med lette tag. Smelt smørret og lad det køle lidt af. Vend det i dejen skiftevis med cremefraiche. Læg papirforme ned i en fast muffinform eller brug 2 papirforme inden i hinanden. Fyld dejen i knap til kanten. Bag kagerne i den varme ovn i 16-20 min. Mærk med en strikkepind om kagerne er gennembagt. Lad dem køle af i formen inden du tager dem ud. Rør glasuren sammen og hæld den over, drys straks med kokosmel. Kan opbevares i kagedåse eller fryses