Springform 24 cm
200 g Digestive kiks
100 g smør
400 g flødeost naturel
4 dl piskefløde
2 tsk. vaniljesukker
150 g flormelis
skal fra 3 øko lime
1 dl limesaft- og skal
evt. øko limeskal til pynt
Smelt smørret ved lav varme. Knus kiksene – nemt i en frysepose og baske dem med kagerulle. Kom bagepapir i formens bund, men ikke sider. Bland det smeltede smør med kiksekrummer og tryk det godt sammen så bunden bliver fast. Sæt formen i køleskabet, så bunden bliver kold og størkner. Pisk fløden til skum i en skål. Kom flødeosten i en anden skål og pisk det sammen med limesaft, fintrevet limeskal, vanilje og flormelis. Vend flødeskummet sammen med flødeosteblandingen og fordel blandingen på kiksebunden. Dæk formen med stanniol eller film og lad den trække i køleskabet i min. 4 timer. Løsn kagen rundt i kanten med en skarp kniv inden formen tages af. Pynt evt. med limeskal revet med et juliennejern.