Dorthes opskrifter

Kage:
50 g blødt smør
2 æg
250 g sukker
250 g mel
1 spsk. bagepulver
2 dl mælk
Overtræk:
200 g smør
250 g sukker
1 dl mælk
100 g mørk chokolade (lys kan også bruges)
200 g kokos

Pisk smør og æg sammen, tilsæt sukker og pisk til det er en luftig masse. Bland mel med bagepulver. Tilsæt det til dejen samtidig med mælken. For en bradepande 25x30 med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen ved 180 gr i ca. 30-40 min. Tjek så den ikke får for meget.
Overtræk: Smelt smør og sukker, tilsæt mælk og rør til det hele er smeltet. Tilsæt hakket chokolade og rør til al chokoladen er smeltet. Sæt overtrækket til side og lad det køle af. Skær kagen i firkanter i ønsket størrelse. Dyp kagestykkerne i chokolade og derefter kokos, Lad chokoladen stivne. Kagerne bliver kun bedre af at stå et par dage.