4 pers.
400 g gulerødder
400 g rødbeder
400 g persillerod eller anden rodfrugt
4 spsk. olie
4 løg
4 dl fløde
salt og peber
timian (frisk eller tørret)
4 kylllingefileter
Skræl alle rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i et ovnfad, og vend dem sammen med halvdelen af olien. Pil løgene, og skær dem i både. Bland dem sammen med rodfrugterne.
Hæld fløden over, og krydr med salt, peber og timian. Sæt fadet i ovnen, og bag i 20 minutter ved 200 grader. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem i den anden halvdel af olien på en pande. De skal blot lige tage farve. Tag fadet ud af ovnen, og læg kyllingefileterne i. Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag i yderligere 25-30 minutter, eller til kyllingefileterne er gennemstegte.
Server evt. med pasta eller brød