3 æggehvider
160 g sukker
150 g nødder (brug dem du bedst kan lide)
Pisk æggehviderne stive, kom herefter sukker i og pisk til en blank masse. Vend herefter nødderne i marengsmassen. Beklæd en springform 22-24 cm med bagepapir i bunden og smør siden m smør eller olie, hæld massen i og bag ved 175 gr varmluft i ca. 30 min. Tag bunden ud og stil til afkøling og lav imens ismassen.
1 liter piskefløde
1 ds. kondenseret mælk
2 pk. små skildpadder (hakkes)
1 ds. dulce de leche
100 g chokolade
Pisk fløden til skum og hæld den kondenserede mælk i og pisk det sammen. Vend de hakkede skildpadder i ismassen. Åbn dåsen med dulce de leche og rør det ensartet i dåsen. Smelt chokoladen over vandbad og nu skal islagkagen samles: Stil bunden på et fast underlag/det fad du vil servere islagkagen på og anbring en springform eller kagering omkring, brug gerne kageplast, men det behøves ikke. Kom nu ismasse over i bunden, så lidt karamel (dulce de leche) og så ismasse og igen karamel og chokolade. Slut af med ismasse. Stil i fryseren et par timer og tag isen ud og hæld det sidste karamel ud over, pynt med mini skildpadder og smeltet chokolade i mønster over. Server