Dorthes opskrifter

4 pers.

700 g snøret roastbeef
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
2 kviste rosmarin
600 g courgetter (squash)
1 gulerod
1 rødløg
1 spsk. Dijonsennep
1 spsk. rødvinseddike
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
½ rød chili
2 tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie

Tilbehør: ovnkartofler

Krydr roastbeefen med salt og peber, brun den godt i smør sammen med rosmarin. Lad den stege videre i ovnen ved 200 gr i 30 min. Vask courgetterne, skræl guleroden og skær dem i meget tynde strimler på langs. Skær rødløget tynde halve skiver og bland dem med courgetter og gulerod. Rør sennep med eddike, citronsaft,sukker, hakket chili, salt og peber. Pisk olien i lidt ad gangen og hæld marinaden over grøntsagerne. Server roastbeef i tynde skiver med kartofler og grøntsagerne