Dorthes opskrifter

3 pers.

1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk. olie + lidt til at smøre fadet med
500 g hakket okse
300 g kartofler
2 peberfrugter
2 tomater
150 g revet mozzarella
6 æg
4 spsk. mælk
salt og peber
et par forårsløg til pynt

Hak løg og hvidløg fint og steg det i olien på en pande. Tilsæt kødet og brun det ved høj varme. Skru ned for varmen derefter. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern og kom dem på panden. Ligeledes med peberfrugter og tomater, krydr med salt og peber. Lad det stege et par min. Tag panden af varmen og vend halvdelen af osten i. Smør et ovnfad og fordel blandingen heri. (fad på ca. 30x20 cm) Pisk æg og mælk sammen i en skål. Krydr med salt og peber, hæld massen i fadet til kød og grønt. Bages i ovnen ved 190 gr i 15-20 min eller til æggemassen er stivnet. Drys med resten af osten og bag igen i ca. 10 min eller til osten er smeltet. Drys evt. med snittede forårsløg