Dorthes opskrifter

2-3 pers.

400 g hakket okse eller kyllingekød
4 fed hvidløg
1 stort løg
½ spidskål
400 g sød kartoffel
4 spsk. mangochutney
2 spsk. olivenolie
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. karry
½ spsk. spidskommen
1 dl vand
1 tsk. salt
lidt peber
75 g mager mozzarellaost

Skær sød kartoffel i små tern eller riv den. Skær spidskål i mindre strimler, skær løg i tern og svits det på panden med hvidløg i olivenolie til de er lysebrune. Tilsæt hakket kød og brun det med løgene i 3-5 min. Bland kødblandingen med vand, krydderier, sød kartoffel og spidskål. Lad det stå 5-10 min og simre imens du rører det sammen. Kom chilisauce og mangochutney i til sidst og fordel det hele i et stort ovnfad. Kom ost på toppen. Bages ved 180 gr i ca. ½ time. Smager godt med ris, pasta eller brød til