300 g fiskefileter efter eget valg, f.eks. sej, spætte, ising, skrubbe
1 lille glas grøn pesto
ca ½ æske lasagneplader
revet ost
Bechamelsovs:
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
5 dl mælk
revet muskatnød
salt og peber
Opvarm ovnen til 200 gr. Bechamelsovs: Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel under piskning. Spæd med mælken lidt efter lidt under småkogning og stadig piskning (brænder nemt på) Lad det småkoge i 5 min. Smag til med salt, peber og revet muskat. Tag gryden af varmen, fordel lasagneplader, sovs, pesto og fisk lagvis i et smurt ovnfad. Start med plader og slut med sovs. Drys med revet ost og bag i ca 30 min.
Giv salat til
Tip: Smør ikke for meget pesto på fiskene, det bliver nemt for dominerende i smagen. Hvis pestoen er for tør og derfor ikke nem at smøre ud, så tilsæt en anelse olivenolie og rør den blød. Portionen på billedet er med 500 g rødspættefileter