3 pers.
300 g rå kæmperejer f.eks. store gambas eller tiger
6 fed hvidløg
1 frisk chili
2 dl olivenolie
3 tsk. paprika
1 bdt. persille
salt og peber
Godt brød
Start med at pille rejerne, hvis de ikke er pillet. Husk tarmen!!
Pil hvidløg og hak dem fint, skyl chili og hak også denne fint, fjern kernerne hvis det ønskes. Varm olien op på en pande ved middel varme. Steg hvidløg og chili i 1 min tid. Tilsæt rejer og paprika til panden. Steg 3-4 min til rejerne har skiftet farve. Hak persillen fint og vend den i til sidst. Krydr med salt og peber. Server med brød.
Tip: retten kan også laves i ovnen: Hæld olien i et fad og sæt det i ovnen ved 220 gr i 5 min så det bliver godt varmt. Tilsæt chili, hvidløg, paprika og rejer og vend godt rundt. Sæt fadet tilbage i ovnen og bag i 5 min til rejerne har skiftet farve.