Dorthes opskrifter

350 g kyllingeinderfilet
salt og peber
1 spsk. olie
3 gulerødder
3 peberfrugter
½ bdt. forårsløg
2 små fed hvidløg
70 g tomatpure
2 spsk. paprika
9 dl vand
3 hønsebouillonterninger

Krydr kødet med salt og peber og steg det i olien til de er gennemstegte. Forbered grøntsagerne imens. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern, skær også peberfrugterne i små tern. Rens forårsløg, snit dem i tynde skiver. Tag kødet op af gryden og læg dem til side. Svits nu grøntsagerne ved middel varme til de bliver lidt bløde. Pil hvidløg og pres dem over grøntsagerne i gryden. Tilsæt puré og paprika og svits yderligere et par min. Tilsæt vand og bouillonterninger og bring suppen i kog. Lad den simre i ca. 10 min til grøntsagerne er møre. Skær eller riv kødet i mindre stykker. Kom dem i suppen og lad dem simre med et par min til de er varme. Smag til og server