50 g smør
2 dl mælk
3 æg
300 g sukker
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
4 spsk. kakao
Topping:
125 g smør
100 g kokosmel
250 g brun farin
½ dl mælk
½ dl lys sirup
Smelt smør i en gryde sammen med mælken. Blandingen skal lige op og ramme kogepunktet. Tag gryden fra varmen. Pisk æg og sukker lyst, bland mel, bagepulver, vanilje og kakao. Pisk de tørre ingredienser i dejen. Rør til sidst det afsvalede smeltede smør i dejen. Læg bagepapir i en bradepande 25x30 cm. Hæld dejen i og bag kagen 200 gr ved midterste ribbe i 20 min. Imens forberedes toppingen. Hæld alle ingredienser i en gryde og lad smør og sukker smelte ved svag varme, det skulle gerne blive en tyk masse. Når kagen har bagt de 20 min, hældes toppingen over og fordeles og kagen bager yderligere 5 min