2 pers.
Kødboller:
250 g hakket grisekød
1 spsk. mel
1 spsk. soyasauce
½ løg
1 fed hvidløg
1 spsk. revet ingefær
½ tsk. chiliflager
½ dl vand
1 spsk. olie
Sovs og grønt:
1 bdt. forårsløg
1-2 pak choi
½ spsk. olie
1 fed hvidløg
1 spsk. revet ingefær
3 dl bouillon
4 spsk. soyasauce
2 spsk. thain eller peanutbutter
1 spsk. majsstivelse
1 spsk. farin
1-2 tsk. citronsaft
Tilbehør: ris
Kødboller:
Rør kødet med mel, soya, revet løg, knust hvidløg, ingefær, chili og vand. Form farsen til ca. 20 små kødboller og steg dem på en pande med olie.
Sovs og grønt:
Rens forårsløgene og del dem i halve. Rens pak choi og del dem i både. Steg grøntsagerne lynhurtigt i en wok eller dyb pande og tag dem op. Pil og hak hvidløget og steg det sammen med ingefær på grøntsagspanden i ½ minut. Rør de øvrige ingredienser sammen og hæld dem på panden. Kog igennem et par min og smag til. Læg kødboller og grøntsager i saucen og varm igennem. Server med kogte ris