Dip a-z 7

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

1 dl cremefraiche/kvark/ymer
1 dl piskefløde eller mayonaise

smages til med f.eks:

  • 2 spsk. revet peberrod, nogle dråber chilisovs og salt
  • 1 tsk. sennep, ½-1 spsk. citronsaft, 2 spsk. hakket dild, salt og peber
  • 1½ spsk. revet løg eller 2 tsk. løgpulver, ½ tsk. paprika, salt og peber
  • 6-8 spsk. revet parmesanost, salt og peber
  • 1 hakket hårdkogt æg, 2 spsk. hakket dild, persille eller purløg, lidt paprika, karry, løgpulver, salt og peber
  • 2-3 spsk. kaviar, 2 spsk. hakket purløg, salt og peber
  • 2-3 spsk. tomatketchup eller mild chilisovs, nogle dråber Tabasco, 1-2 knuste fed hvidløg, salt og 1 knsp. chilipeber