Kødpie

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

Dej:

3 dl (180 g) hvedemel

1 tsk salt

75 g smør eller margarine

½ dl vand

Fyld:

250 g champignon

smør eller margarine

1 løg

400 g hakket oksekød

2 peberfrugter

salt, peber, merian, timian, oregano evt. chili,

fedtstof til fadet

Bland hurtigt ingredienserne til dejen og læg den i kølekskab i 20 min. Skær de rensede champignon i skiver og svits dem i fedtstof. Pil løget og hak det, rens peberfrugt og snit fint. Bland det hele med det hakkede kød. Krydr ret kraftigt og læg så blandingen i et smurt ovnfad. Rul dejen ud til låg og dæk fadet hermed. Pensl med lidt vand.

Bag ca 30 min ved 225 gr og server straks, evt. med en skål salat