Porre-skinke tærte

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

3 pers

1 ps Maizena tærtedej, en rulle færdig dej eller lav din egen.

Fyld: 

2 porrer

2 tomater

150 g skinkestrimler

3 æg

200 g cheasy fraiche

salt, peber, muskat

Revet ost, gerne mozzarella

'Tærtedejen tilberedes som anvist.

Porrer snittes fint og koges ca 3 min. Porrer og skinke lægges på tærtedejen. 

Fyld: Æg, creme fraiche og krydderier piskes godt og hældes over.

Bages i 200 gr varm ovn i 20 min.

Tærten tages ud og tomater skåret i skiver lægges på. Til slut fordeles den ønskede mængde ost over tærten og den stilles tilbage i ovnen i 15-20 min. 

Tips: Fyldet kan også være stegt kyllingebryst i stedet for skinke