Mørbradgryde med champignon og bacon

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 mørbrader
1 løg
3 tomater
250 g champignon
50 g smør eller margarine
1 dl bouillon
1½ dl fløde
salt og peber
mel

Endvidere: 1 pk bacon, 10-12 cocktailpølser

Puds mørbraderne for sener og hinder og skær dem i 3-4 cm tykke bøffer. Pil løget og hak det. Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Rens champignons og skær dem i kvarte. Smelt fedtstof i en stegegryde, brun først løg, dernæst bøfferne. Tilsæt tomater og bouillon, krydr med salt og peber. Læg låg på og lad retten stege ved svag varme i ca. 15 min. Tilsæt champignon og fløde og lad retten småstege yderligere 5 min. Rør en jævning af vand og mel og jævn sovsen hermed. Lad den koge nogle min. Rist bacon sprød, tag dem op og rist pølserne i fedtet. Læg baconskiver og pølser på retten og server straks.

Tilbehør: kogte ris og evt. salat