Mørbradbøf med bløde løg

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 svinemørbrad
salt og peber
2-3 løg
100 smør eller margarine
evt. 2 tsk. vand

Skysovs:

2 dl bouillon

Puds mørbraderne fri for sener og hinder og skær dem i 3-4 cm tykke bøffer. Stil bøfferne på højkant og bank eller tryk dem flade. Pil løgene og skær dem i skiver. Smelt halvdelen af fedtstoffet på en pande og steg løgene lysebrune og bløde, tilsæt evt. vand. Læg låg på og lad løgene snurre nogle øjeblikke, så bliver de garanteret bløde. Tag løgene fra panden og hold dem varme. Smelt resten af fedtstoffet lysebrunt på panden. Krydr bøfferne med salt og friskkværnet peber og steg bøfferne 2-3 min på hver side. Læg de færdige bøffer på et varmt fad og fordel løgene over. Kog panden af med bouillon og byd skysovsen til.

Tilbehør: kogte kartofler