Chow-chow a-z 6

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

1 kg magert svinekød til strimler f.eks. skinke, nakkekam eller bov
1 porre
4 løg
2 æbler
4 spsk. smør eller margarine
½-1 tsk. karry
6 dl bouillon
salt

ca. ½ dl fløde
2 spsk. mel

Skær kødet i fingertykke strimler hvis det ikke er gjort. Gør porren i stand og skær den i ringe. Pil løgene og hak dem fint. Skræl æblerne og skær dem i tern. Smelt fedtstoffet i en stegegryde, tilsæt karry og lad den snurre et min. Brun kødet sammen med porre og løg, tilsæt æblerne og hæld bouillonen ved. Bring det i kog og lad retten snurre under låg i 35-40 min til kødet er mørt. Rør fløde sammen med mel og jævn retten. Lad den koge nogle minutter og smag til.

Server med løse ris og en skål salat. Hvis det skal være mere kinesisk kan du byde chutney, soja, banan, agurk, hårdkogte æg og syltede rødbeder, kokosmel og peanuts til.