Grillstegt svinemørbrad

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

1-2 svinemørbrad


Marinade:
2 citroner
3 spsk. grov dijonsennep
1 spsk. honning
1 spsk. jomfruolivenolie
1-2 fed hvidløg
1 spsk. timian
salt og peber

Riv citronskallen fint og pres saften ud. Rør skal og saft sammen med sennep, honning, olie, knust hvidløg og hakket timian, salt og peber. Tag 3-4 spsk. fra og hæld resten i en stor frysepose.

Afpuds mørbraden, skær den midt over og læg stykkerne i posen med marinaden. Luk posen tæt og vend rundt så marinaden bliver fordelt på kødet. Lad det marinere 20 min på køkkenbordet eller køleskabet 3-12 timer.

Steg kødet på en varm grill eller grillpande i ca. 5 min på hver side (20 min i alt) Lad kødet hvile 5-10 min og skær det så i tykke skiver. Dryp det sidste af marinaden på kødet og server evt. med kartoffelsalat. Se under salater (kartoffelsalat med cremefraiche)