Svensk pølseret, den rigtig gode

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

Ca 1 kg kartofler

5 RØDE pølser

1 stort løg

2 dl piskelføde

1 dl ketchup

margarine eller olie

ca 1 tsk sukker

salt peber

Skær kartoflerne i stykker som til biksemad og kog dem ca 15 min. Imens varmes fedtstoffet op i en gryde ved svag varme: Løget skæres i halve ringe og hældes i gryden. Når de er bløde, tilsættes sukker, salt og peber. Derefter tilsættes fløde og ketchup indtil det er flot lyserødt. Smag til. Vandet hældes fra kartfoflerne. Pølserne skæres i skiver og puttes i gryden sammen med kartoflerne. Retten skal være lidt smattet. Er den for tør, tilsættes lidt mere fløde og ketchup.

Skovles ind med en gaffel uden at tænke på kalorier!