Koteletter m stuvet spidskål, grønsager og nudler

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

4 nakkekoteletter

1 fed hvidløg

1 bdt forårsløg

250 g cherrytomater

2 spsk olivenolie til stegning

3 spsk soyasauce

Stuvet spidskål: 1 frisk rød chili, 1 spidskål, 1 dåse kokosmælk, saft af 1 limefrugt, salt

Nudler

Stuvet spidskål: Flæk og rens chilien og hak den fint. Fjern de yderste blade fra spidskålen og skær den i brede både så de stadig hænger sammen i stokken. Bring kokosmælk i kog i en stor gryde, tilsæt spidskål og lad den koge til den er mør, men stadig har bid. Tilsæt chili og smag til med lidt limesaft og salt lige før servering.

Skær koteletterne i tynde strimler og skær hvidløget i tynde skiver. Rens forårsløgene og skær dem i ca 4 cm lange stykker. Skyl og halver tomaterne. Brun kødstrimlerne i olie på en pande eller i en wok. Tilsæt forårsløg, hvidløg og tomater, lad det stege med et øjeblik. Tilsæt soya og kog op. 

Kog nudlerne som angivet på pakken og server det hele sammen