Familiens pølsegryde

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

4 - 6 (kål)pølser, røget medister eller frankfurtere i tykke skiver

1 stort løg delt i både

1 porre skåret i 2 cm tykke skiver

½ kg kartofler skåret i kvarte

2 mellemstore gulerødder skåret i skiver

2 stilke bladselleri skåret i tynde skiver

½ liter grønsagsbouillon

2 spsk (en lille dåse) konc. tomatpure

2 laurbærblade

salt og peber

evt persille

Kom løg, porre, kartofler, gulerødder og bladselleri i en gryde. Tilsæt vand og bouillon samt tomatpure. Stik laurbær ved og drys med salt og peber. Lad retten snurre i ca. 30 min. Kom pølseskiverne i og kog endnu få min. 

Server med hakke persille.