Gulerodssuppe 2

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 pers

300 g gulerødder i skiver

100 g kartofler i terninger

lidt olie til stegning

1 løg i tern

3 fed hvidløg i skiver

1 spsk revet ingefær

8 dl grønsagsbouillon

½ dl piskefløde

salt og peber

lidt citronsaft

Endvidere: lidt hakket persille, 1 rødløg i ultratynde skiver, skal i tynde strimler af citron, lidt citronsaft, 1 tsk flydende honning

Sauter gulerødder og kartofler i lidt olie i en gryde. Det skal ikke tage farve, men må gerne sautere 5-10 min. Kom løg, hvidløg og ingefær på og lad det varme med i et minut eller to. Hæld suppen på og lad det koge under låg i 20 min eller til grønsagerne er møre. Blend suppen med stavblender og hæld fløden i. Lad det koge igennem i 5 min og smag til med salt og peber og lidt citronsaft 

Vend persille, rødløg, citronskal og citronsaft med honning og anret suppen i skåle med toppingen.