Forslag til dip

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Print Friendly, PDF & Email

Grundsauce:

3 dl creme fraiche

1½ dl mayonaise (ca 150g)

salt

Chilidip:

1/3 af grundsaucen,

½ tsk paprika,

1 spsk mild chilisauce,

1 spsk cognac.

Hvidløgsdip:

1/3 af grundsaucen

1 fed knust hvidløg

1 lille finhakket løg

Karrydip:

1/3 af grundsaucen

½ tsk karry

3-4 dråber engelsk sauce.

Pisk creme fraiche og mayo sammen, tilsæt salt. Fordel saucen i 3 skåle og smag til med de foreslåede smagsingredienser. Lad saucerne stå koldt nogen tid før de severes. Kan serveres med:

cocktailpølser

minifrikadeller

franske kartofler

saltstænger

blomkålsbuketter (rå)

gulerods og agurkestænger