Kartoffelsalat med cremefraiche

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

1 kg nye kartofler
1 rødløg
1 agurk
1 bdt. radiser
3-4 dl cremefraiche 18%
citronsaft
1 bdt. dild og/eller kørvel

Skrub kartoflerne rene og kog dem i velsaltet vand i 8 min. Sluk for varmen og lad dem trække færdige under låg i 8-10 min. Skyl i koldt vand og lad dem køle af. Pil rødløget og  hak det fint, vask agurken og halver den på langs og skrab kernerne ud, skær i tynde skiver. Rens radiserne og skær dem i tynde skiver. Rør cremefraiche med citronsaft, salt og peber. Tilsæt fintsnittet dild/kørvel og vend dressingen sammen med kartofler og grøntsager. Smag til igen.