300 g pastaskruer el. lign.
1 peberfrugt
2 gulerødder
1 rødløg
3 stk soltørrede tomater eller 2-3 spsk hakkede
Dressing:
2 spsk olie
1 spsk balsamico
1 spsk vand
salt peber
15 g pinjekerner
Pastaen koges i letsaltet vand efter anvisning. Hældes i sigte og afkøles under den kolde hane. Soltørrede tomater lægges i blød i koldt vand hvis de er tørrede. Gulerødder skrælles og skæres i tynde strimler. Peberfrugt renses og skæres i tynde strimler. Rødløg skrælles og skæres i tern. Tomaterne tages op af vandet og skæres i tynde strimler. Den kolde pasta og de fintsnittede grøntsager blandes i en skål. Dressingen blandes og hældes over. Pinjekerner ristes på en tør pande til de er gyldne. Afkøles og drysses over umiddelbart før servering