Dorthes opskrifter

300 g pastaskruer el. lign.

1 peberfrugt

2 gulerødder

1 rødløg

3 stk soltørrede tomater eller 2-3 spsk hakkede

Dressing:

2 spsk olie

1 spsk balsamico

1 spsk vand

salt peber

15 g pinjekerner

Pastaen koges i letsaltet vand efter anvisning. Hældes i sigte og afkøles under den kolde hane. Soltørrede tomater lægges i blød i koldt vand hvis de er tørrede. Gulerødder skrælles og skæres i tynde strimler. Peberfrugt renses og skæres i tynde strimler. Rødløg skrælles og skæres i tern. Tomaterne tages op af vandet og skæres i tynde strimler. Den kolde pasta og de fintsnittede grøntsager blandes i en skål. Dressingen blandes og hældes over. Pinjekerner ristes på en tør pande til de er gyldne. Afkøles og drysses over umiddelbart før servering