Grill hotdogs m hjemmelavet topping

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

1 dl hvidvinseddike

1 spsk vand

2 spsk sukker

½ tsk salt 1 knsp peber

1 agurk i tynde skiver

2 store rødløg

2 spsk olivenolie

3 spsk balsamico

½ dl god mayonaise

3/4 dl færdigblandet pickles til remoulade

8-10 gode grillpølser

8-10 store hotdogbrød

Bland eddike, vand, sukker salt og peber sammen og rør til det er opløst. Lad agurkeskiverne trække i lagen ½ time. Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Vend disse med olien på en plade med bagepapir. Steg dem bløde i en 220 gr varm ovn i ca 15 min. Dryp balsamico på og sæt pladen tilbage i ovnen til eddiken er fordampet ca 1-2 min. Krydr med salt og lad dem køle af. Rør mayoen med pickles, smag til med salt og peber. Prik pølserne med en kødnål eller gaffel og grill dem ved inddirekte varme i 4-5 min. 

Server de lunede brød med pølser, remoulade, agurkesalat og balsamicoristede løg