Hindbærmarmelade

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Print Friendly, PDF & Email

1 kg hindbær

400 g sukker

2 tsk rød Melatin

1 spsk sukker

Læg bær og sukker i en gryde. Varm op. Snurres i 15 min. Rør rød Melatin som anvist på posen. Drys på bærrene under omrøring. Kog 1 min. Drys igen. Kog igen op. Lav marmeladeprøven. Smør en skefuld marmelade ud på en tallerken og sæt denne i køleskabet i nogle minutter. Når du tager den ud og kører en finger gennem marmeladen, må den ikke løbe sammen. Den er så færdig. Brug evt. rød Melatin hvis marmeladen ikke bliver færdig. Følg fremgangsmåden på posen. Husk at drysse det ud over marmeladen under god omrøring.

Når marmeladen er færdig, hældes den på skoldede glas (og låg)  som er skyllet med Atamon.