After Eight brownies

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Print Friendly, PDF & Email

ca 16 stk

100 g mørk chokolade

100 g smør

150 g farin

1 tsk. vanille

2 æg

100 g hvedemel

100 g after eight chokolader

50 - 100 g valnøddekerner

Tænd ovnen på 175 g alm. ovn. Smelt chokolade og smør i en gryde ved meget lav varme. Hæld det over i en skål og rør farin og vanille i. Pisk æggene let sammen og rør dem i massen. Tilsæt mel, after eight og valnødder. Fyld dejen i en form på ca. 20x20 cm foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen i 20-25 min, tjek med en tandstikker, dejen skal ikke være helt bagt, men heller ikke rå. Dejen skal sætte sig på tandstikkeren som små fugtige krummer. Lad kagen afkøle på bagerist før den skæres i mindre stykker

Tip: prøv med hakkede mandler hvis du ikke har valnødder.
Kagen fik ca. 28 min i første forsøg