Lones gulerodskage

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

Gulerodskage

300 g farin

2 dl majs, vindruekerne eller rapsolie

4 æg

275 g mel

1 tsk vanillesukker

2 tsk bagepulver

1 tsk natron

½ tsk salt

3 tsk kanel

375 g groftrevne gulerødder (store og ikke for saftige)

1 dl rosiner

35 g groft knækkede valnødder

Rør farin sammen med olie og pisk æggene i et ad gangen. Pisk til blandingen bliver lys og cremet. Bland melet med vanille, bagepulver, natron, salt og kanel og sigt det i dejen. Rør dejen sammen sammen og vend derefter de revne gulerødder, sammen med rosiner og valnødder.

Læg bagepapir i en bradepande eller form 30x24 cm og hæld dejen i. Bag kagen ved 185 gr (alm ovn) 45-50 min. Stik i dejen, den må ikke blive for gennembagt