Lisbeths marengs

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

4 æggehvider

225 g sukker

1 tsk eddike

Smag tilsættes: lakridspulver, frysetørrede hindbær eller jordbær. Citron. Kakao.

Æggehviderne piskes stive. Sukker tilsættes lidt efter lidt imens der piskes. Eddike tilsættes. Pisk. Vend evt. smagsstoffer i efter ønske.

 

Lægges i klatter på bagepapir (pynt evt med hhv. lakridskrymmel, tørrede hindbær eller andet hvis det ønskes) og tørres i ovnen på 130 gr på næstnederste rille i ca 1 time. Åben IKKE ovndøren i bagetiden!

Tip: der bliver to bageplader af portionen, bag begge på en gang på varmluft. Sæt ikke temperaturen ned.

På billedet er det den ene plade, her med lakrids

Køl af på pladen