Andesteg a la Anton

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

1 and

svesker

æbler

salt og peber

Optø anden 2-3 døgn i køleskab. Fjern indmaden og skyl anden i koldt vand, dup den tør med køkkenrulle. Gnid anden. Med salt og peber indvendigt. Fyld med svesker og æblebåde. Luk med kødnåle. Gnid med salt og peber udvendigt.

Læg anden i en stor stegepose, læg den i en bradepande. Klip 3-4 huller i posens overside.

bradepanden sættes i ovnen v 175 gr, steg anden 40-50 min pr kg. Hæld væden i en gryde, lad den stå nogle minutter så fedtet samler sig og kan fjernes. 

Anden efterbrunes ved 250 gr + grill! husk at holde øje. 

Hvis anden skal bruges næste dag, skæres den ud i passende stykker som lægges i et ovnfast fad med skindet opad. Hæld 1 dl stegesky + 2 dl vand i bunden af fader. Dæk til m folie og sæt fadet koldt. Anden lunes 25 min v 150 gr. Slut med grill som ovenfor.