Appelsinroulade med kanelcreme FJ

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

4 æg

125 g sukker

1 spsk revet appelsinskal

1 spsk appelsinsaft

125 g mel

1 tsk bagepulver

250 g blødt smør

150 g flormelis

2 pasteuriserede æggeblommer

1 spsk kanel

75 g hasselnødder

50 g hvid chokolade

kandiseret appelsinskal - eller anden pynt efter smag

Pisk æg og sukker til en tyk og luftig masse, tilsæt appelsinskal og saft. Sig mel blandet med bagepulver i dejen. Smør dejen ud i et jævnt lag i en bradepande beklædt med bagepapir og bag rouladen ved 220 gr i 10-15 min. Vend kagen ud på sukkerdrysset bage- eller pergamentpapir, læg et fugtigt viskestykke over og lad den afkøle. Pisk smør og flormelis lyst og skummende, tilsæt æggeblommer, kanel og finhakkede nødder og rør det godt sammen. Smør cremen på kagen og rul den sammen. Smelt den hvide chokolade og hæld den over - pynt med det du ønsker