Wok med hakket kød svinekød

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 spsk. olie
400 g hakket svinekød
1 grøn peber
1 løg
100 g rensede champignon (gerne små)
200 g broccoli
2½ dl bouillon
4 spsk. oystersauce
2 spsk. soyasauce
2 tsk. sukker
2 tsk. majsstivelse (Maizena)
2-3 forårsløg
1 rød peber

Tilbehør:

ægnudler
evt. Sambal Oelek (chilisovs)

Varm en wok eller dyb pande godt op. Tilsæt olien og lynsteg kødet til det har skiftet farve. Vend rundt hele tiden under stegning. Skær grøn peberfrugt og løg i tern, skær champignon i kvarte hvis de er store. Del broccolien i små buketter, skær stokken i tern. Kom peberfrugt, løg, champignon og broccoli i wokken og steg sammen med kødet nogle min. Tilsæt bouillon, oystersauce, soya og sukker og kog op. Udrør majsstivelsen i lidt koldt vand og rør det i retten. Skær forårsløgene i strimler og vend dem i. Kog kort igennem. Skær den røde peberfrugt i strimler og fordel dem over retten ved servering