Fars i fad med spaghetti kalv og flæsk

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

200 g spaghetti

vand, salt

1 spsk smør eller margarine

1 dl revet ost

fedtstof til fadet

Fars: 400 g hakket kalv og flæsk
salt, peber, timian, merian,
1 æg,
2½ dl fløde,
3 - 4 tomater,
revet ost,
lidt hakket persille

Kog spaghettien i vand med salt, hæld vandet fra og bland lidt fedtstof og revet ost i spaghettien. Fordel den i et smurt ovnfast fad.

Rør det hakkede kød med krydderier, æg og fløde. Fordel farsen over spaghettien og sæt fadet i ovnen ved 225 gr. Efter 20 min lægges nogle tomatskiver og lidt revet ost over farsen. Steg yderligere ca. 10 min til osten er smeltet.

Server med salat