Bagt pasta m bacon og svinekød (Føtex)

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Print Friendly, PDF & Email

300  g pasta (penne eller anden småpasta)

500 g hakket svinekød

1 pk bacon i tern

1 rødløg

2 gulerødder

1/4 tsk rosmarin

1 ds tomater

salt peber

4 æg str m/l

frisk basilikum

100 g revet ost

Kog pasta som angivet på posen og skyl i koldt vand. Brun i mens svinekød og bacon i en gryde eller sauterpande. Tilsæt hakket rødløg, gulerod i tern samt rosmarin og steg et par min. Tilsæt tomat, kog op og smag til med salt og peber. Bland kødet med pastaen, de sammenpiskede æg, strimlet basilikum samt 2/3 af osten i et ovnfast fad. Drys med resten af osten og bag ved 180 gr. i ca 20 min til osten er gylden og æggemassen stivnet. Lad den stå 5 min før servering.

Server med en skål salat.

prøv at tilsætte hvidløg næste gang