Bønner med pasta og tomat (webopskrift)

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

250 g båndpasta (eller anden pasta)

vand og salt

2 løg

2 spsk smør

250 g friske grønne bønner

2 ds hakkede flåede tomater

1 bdt. frisk basilikum

salt og peber.

Pastaen koges som anvist på pakken. Løgene skæres i skiver og svites i smørret i en gryde. Skyl bønnerne, skær enderne af og i mundrette stykker. Hæld dem i gryden til løgene. Lad dem stege med et par minutter. Hæld de to dåser tomat i og bland godt. Lad det småkoge i 5 min. Si vandet fra pastaen og bland den i gryden. Rør rundt og smag til med salt og peber. Skyl basilkumbladene og del de største blade. Vend rundt i gryden lige før servering.

Tips: Ovenstående er den oprindelige opskrift. Jeg foretrak dog at tilsætte et stort fed hakket hvidløg sammen med bønnerne og vi dryssede godt med revet mozzarella over ved bordet.