Bønnesalat m rødløg og bacon

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 rødløg

salt og peber

1½ spsk olivenolie

1 kvist rosmarin

2 spsk balsamico

200 g friske grønne bønner

75 g bacon

½ potte basilikum

100 g cherrytomater

Pil løgene og skær dem i både. Lægges i et ovnfast fad og krydr med salt og peber, olie og nålene fra rosmarinen. Bag løgene i ovnen ved 185 gr 30 - 45 min til de er møre med bid. Dryp balsamico over og krydr igen med s+p. Nip bønnerne. Bring en gryde vand i kog og kog bønnerne 4-5 min, brus dem over med koldt vand. Skær bacon i små stykker eller brug tern. Steg dem sprøde og læg på køkkenrulle. Pluk blade af basilikum og halver tomaterne. Bland bønner med løg, basilikum og tomater og krydr med s+p og evt balsamico. Drys med bacon.

Server til stegt kød

Fra COOP