Hjemmelavet karrysild

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

1½ tsk karry

½ tsk sukker

2 spsk vand, kogende

1 æble

1 rødløg

2 dl creme fraiche 18%

salt og peber

350 g marinerede sild, drænet vægt

2 - 3 spsk kapers

3 dildkviste

Kom karry og sukker i en skål, hæld vandet over og rør rundt. Skær æblet i små tern. Pil rødløget og skær det i 2 dele. Skær den ene del i ringe og den anden skal finhakkes. Rør creme fraiche sammen med karry, æble og finhakket rødløg, krydr med salt og peber. Kom de marinerede sild i en sigte og så lagen kan dryppe godt af. Skær fileterne i passende stykker. Vend sildestykkerne sammen med karrycremen. Server på rugbrød med løgringe, kapers og plukket dild.