Bruchetta med røget laks og avocadosalsa

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

4 personer

4 skiver ciabatta eller foccacciabrød

8 skiver røget laks

1 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

Salsa:

2 avocadoer

1 rødløg (eller 2 forårsløg)

1 chilli (uden kerner og mellemvægge)

2 spsk limesaft

2 spsk olivenolie

frisk basilikum

salt og peber

Halvér avocadoerne, fjern sten og skær kødet i små tern. Vend dem sammen med hakket rødløg (eller forårsløg), finhakket chili, limesaft, olivenolie og basilikum. Smag til med salt og peber.

Rist brødet, gnid dem med overskåret hvidløg, dryp med olivenolie. Læg 2 skiver røget laks på hver skive brød. Fordel salsaen på og server.