Opskrift fra Coop
2 agurker
1 frisk rød chili (ikke FOR stærk)
2 fed hvidløg
1 dl saft fra limefrugt (4 stk)
2 spsk fiskesauce
2 spsk sukker
1 spsk rapsolie
350 g store rejer uden skal
evt friske koriander eller basilikum hvis man bedre kan lide det.
Skræl agurkerne og skær dem i kvarte på langs. Skær kernerne væk. Skær agurkerne i trekantede stykker. Flæk chilien, fjern kerner og frøstol og hak den fint.
Skær hvidløg i tynde skiver
Rør en marinade af limesaft, fiskesauce, sukker, chili og hvidløg.
Vend agurkerne i marinaden
Tør rejerne med køkkenulle og steg dem i olien på en pande ved middelhøj varme ca. 3 min på hver side.
Vend rejerne med agurkerne og lad dem trække imens tilbehøret gøres klar.
Tilbehør: flute i skiver.