Andelår m bagt æble-løg-kompot

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 andelår
salt og peber
3 rødløg
3 æbler
1 spsk. honning
2 spsk. æbleeddike
1 finhakket chili
50 g rosiner
400 g små kartofler
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
1 knsp. hvidløgspeber
½ bdt. persille

Gnid lårene med salt og peber. Pil løgene og skær dem og æblerne i både. Pisk honningen med eddike og chili. Hæld det over æble/løgblandingen og vend rosinerne i. Kom blandingen i et ovnfad, læg lårene på og sæt fadet i ovnen ved 200 gr. i 60 min. 

Vask kartoflerne, kom dem i et andet ovnfad og bland med olie. Krydr med salt og hvidløgspeber og stil dem i ovnen sammen med kødet de sidste 40 min. 

Hak persille og bland dem med kartoflerne