Dorthes wokgryde

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

ca 500 g kalkunsnitzel- eller bryst  i strimler

2 porrer

3 gulerødder

2 håndfulde bønnespirer

2-3 fed hvidløg

soya

ingefær

salt

pasta eller nudler

olie til stegning.

Snit porrerne i tynde skiver og gulerødderne i tynde stave. Rist grønsagerne i olie i wokken. Når de er halvfærdige, skubbes de til side i gryden. Tilsæt evt mere olie og rist kalkunstrimlerne lidt ad gangen. Når kødet er ristet, blandes det hele godt. Krydr med soya, hvidløg i skiver samt lidt stødt ingefær (eller 1 cm finhakket frisk) og det hele ristes sammen et par minutter. Tilsæt bønnespirer og vend dem i retten.

Server med pasta eller nudler