Andebryster med appelsin og (vilde) ris

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 andebryster

2 appelsiner

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

2 porrer

ca 20 valnøddekerner

1 dl mørk balsamico

3 spsk akaciehonning

kværnet sort peber

(vilde) ris

Skindet fjernes fra andebrysterne og de steges på en pande med god belægning. Når andebrysterne er brunet på begge sider, drysses de med salt og peber. 

Pres saften fra appelsinerne over kødet. Andebrysterne skal stege ca. 10 min på hver side. Giv brysterne lidt olie undervejs. Spæd op med vand eller mere appelsinsaft hvis det behøves. 

Peberfrugter og porrer skæres ud i mindre stykker og sættes over i en varm wok. Når de lige er blevet gyldne, hældes balsamico, honning nødder og lidt salt og peber over. Grønsagerne simrer i 5 min. 

Server med ris.