Stegte nudler med rejer og grønt

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

250 g nudler

350 g grønlandske rejer (frost, optøede)

1 broccoli

2 peberfrugter

1 bdt forårsløg

1 rød chili

4 cm ingefærrod

2-4 fed hvidløg, hakket

3 spsk olivenolie

½ dl soyasauce

½ dl sød chilisauce

1 limefrugt

1 lille bundt koriander eller bredbladet persille

50 g ristede cashewnødder

Tilbered nudlerne efter opskrift på pakken. Kom dem i et dørslag og spul med koldt vand. Afdryp de optøde rejer godt. Skær broccoli små buketter og stokken i tern. Peberfrugt i stave og snit forårsløgene fint. Hak chili, ingefær og hvidløg. Varm en wok el stor sauterpande op. Tilsæt 2 spsk olie og steg broccoli og peberfrugt under omrøring ca 3 min. Tilsæt forårsløg, chili, ingefær og hvidløg og steg igen 1-2 min. Tilsæt resten af olien, nudler, rejer, soya og chilisauce og varm retten under omrøring. Smag til med limesaft og evt mere soya.Drys grønt og nødder over og server straks